Restaurant De Oude Smidse Steenwijk

Restaurant De Oude Smidse Steenwijk is een Restaurant gelegen aan Gasthuisstraat 36 in Steenwijk.

Meer informatie over Restaurant De Oude Smidse Steenwijk in Steenwijk

In de voormalige smederij van Steenwijk bevindt zich nu een kleinschalig hotel en restaurant genaamd De Oude Smidse. Anko, Inge, Martin en Eva verwelkomen u in deze gezellige omgeving. U kunt hier genieten van een diner in het restaurant en overnachten in één van de vijf authentieke hotelkamers. Let op, het hotel is gesloten van 8 oktober tot 22 oktober in verband met vakantie. Ze verwelkomen u graag weer vanaf 26 oktober. De contactgegevens zijn te vinden op de website van het hotel. Openingstijden van het restaurant zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16:00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag is het restaurant open voor groepen vanaf 10 personen op afspraak. Als u een kamer heeft geboekt, kunt u inchecken tussen 16:00-18:00 uur, andere tijden zijn mogelijk in overleg.

Wil je weten wat Restaurant De Oude Smidse Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Oude Smidse Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Oude Smidse Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Oude Smidse Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Restaurant De Oude Smidse Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Oude Smidse Steenwijk

Bezoekers bekeken ook