Michel's American Diner

Michel's American Diner is een Restaurant gelegen aan Doelenstraat 16 in Steenwijk.

Meer informatie over Michel's American Diner in Steenwijk

In het centrum van Steenwijk bevindt zich Michel's American Diner, een plek waar de sfeer en muziek van de jaren 50 en 60 tot leven komen. Met een replica jukebox, kleurrijke wanden en portretten van iconen zoals Marilyn Monroe en Elvis Presley, is de ambiance in deze diner authentiek. Naast een drankje doen of afhalen, kunt u hier ook genieten van heerlijk eten. Klanten prijzen de vriendelijke en gemotiveerde medewerkers, de goede kwaliteit van het eten en de snelle bezorging. De openingstijden en contactgegevens van Michel's American Diner zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Michel's American Diner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michel's American Diner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michel's American Diner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michel's American Diner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Michel's American Diner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michel’s American Diner

Bezoekers bekeken ook