Indaanesia

Indaanesia is een Restaurant gelegen aan Woldpromenade 41 in Steenwijk.

Meer informatie over Indaanesia in Steenwijk

Bij Indaanesia in Steenwijk kun je genieten van heerlijk Indonesisch eten. Op de menukaart staan onder andere rijsttafels voor 1 of 2 personen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende gerechten zoals rendang, smoor en saté. Klanten geven het restaurant 5 sterren en je kunt via de website of app bestellen en een gratis drankje krijgen. Daarnaast spaar je punten bij elke bestelling, waarmee je korting kunt krijgen. Ook is er een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Verder zijn er verschillende acties, zoals €5,00 korting op bepaalde rijsttafels. Het restaurant biedt ook afhaalmogelijkheden en heeft diverse nagerechten en frisdranken op het menu staan.

Wil je weten wat Indaanesia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indaanesia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indaanesia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indaanesia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Indaanesia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indaanesia

Bezoekers bekeken ook