De heren van de Rechter

De heren van de Rechter is een Restaurant gelegen aan Markt 72 in Steenwijk.

Meer informatie over De heren van de Rechter in Steenwijk

In het prachtige monumentale gebouw aan de Markt in Steenwijk bevindt zich grand café 'De Heren van de Rechter'. Het voormalige gerechtsgebouw heeft een eigentijdse uitstraling en biedt een vriendelijke sfeer met behulpzaam personeel. Of je nu zin hebt in een kopje koffie, lunch of uitgebreid diner, het personeel zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Op het terras kun je heerlijk genieten van de zon, en bij kouder weer kun je gebruik maken van de verwarmde parasols. Het restaurant biedt lunch en diner met verse en regionale producten, waarbij de menukaart vier keer per jaar wordt aangepast aan het seizoen. Daarnaast is er op de eerste verdieping een zaal met airco beschikbaar voor feesten en partijen, geschikt voor 20 tot 140 personen. Ook zijn er twee vergaderzalen met moderne technieken beschikbaar voor vergaderingen, waarbij lunch of diner kan worden verzorgd. Kortom, bij 'De Heren van de Rechter' in Steenwijk ben je van harte welkom voor culinair genot in een gezellige huiskamersfeer.

Wil je weten wat De heren van de Rechter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De heren van de Rechter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De heren van de Rechter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De heren van de Rechter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar De heren van de Rechter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De heren van de Rechter

Bezoekers bekeken ook