Bovenmeester diner & lounge

Bovenmeester diner & lounge is een Restaurant gelegen aan Woldpoort 57 in Steenwijk.

Meer informatie over Bovenmeester diner & lounge in Steenwijk

In het tekstfragment worden verschillende evenementen en activiteiten van Bovenmeester in Steenwijk genoemd. Zo is er een culinaire workshop over de Franse keuken, worden er ontbijtjes aan huis bezorgd op Valentijnsdag en is er een vegetarische kookworkshop. Bovenmeester is een informeel en toegankelijk restaurant gevestigd in een voormalig schoolgebouw. Ze staan bekend om hun keuzemenu en worden gewaardeerd door de Michelinjury. Er is een aparte lunchkaart en er zijn verschillende mogelijkheden om te lunchen, dineren of borrelen. Het restaurant heeft aangepaste openingstijden tijdens de kerstperiode. Reserveringen op maandag en dinsdag zijn op aanvraag.

Wil je weten wat Bovenmeester diner & lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bovenmeester diner & lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bovenmeester diner & lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bovenmeester diner & lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bovenmeester diner & lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bovenmeester diner & lounge

Bezoekers bekeken ook