Bistro de Opschepper

Bistro de Opschepper is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 7 in Steenwijk.

Meer informatie over Bistro de Opschepper in Steenwijk

Bistro-restaurant De Opschepper is een uniek restaurant in het hart van Steenwijk waar je tegen een betaalbare prijs kunt genieten van een uitgebreid diner. Het restaurant biedt een sfeervolle omgeving en een uitgebreide kaart. Als je niet kunt kiezen, kun je kiezen voor de "Opscheppers" sharing table, waarbij je een 4-gangen menu krijgt met een selectie van de lekkerste gerechten. Daarnaast biedt De Opschepper ook arrangementen aan voor feesten en partijen, zoals buffetten, high tea en bierproeverijen. Vanaf januari 2020 is het ook mogelijk om catering te bestellen bij De Opschepper. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur. Je kunt een tafel reserveren via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Bistro de Opschepper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro de Opschepper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro de Opschepper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro de Opschepper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bistro de Opschepper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro de Opschepper

Bezoekers bekeken ook