Tennessee Steakhouse & Lunchroom

Tennessee Steakhouse & Lunchroom is een Restaurant gelegen aan Markt 76 in Steenwijk.

Meer informatie over Tennessee Steakhouse & Lunchroom in Steenwijk

Het Tennessee Steakhouse in Steenwijk is sinds februari 2008 gevestigd aan de Markt 76. Het restaurant biedt naast een heerlijk diner ook lunchgerechten aan. Gasten kunnen genieten van de typisch Amerikaanse sfeer met attributen die teruggaan naar het wilde westen. Het restaurant heeft een uitgebreid menu met diverse soorten vlees van de grill, zoals sappige steaks en spare ribs. Ook vegetariërs worden niet vergeten. De gerechten worden met zorg en liefde bereid met verse producten. Het Tennessee Steakhouse is geopend op beide kerstdagen en adviseert gasten om tijdig te reserveren. Het restaurant heeft de titel 'Best Steaks 2022' ontvangen van Restaurant Guru.

Wil je weten wat Tennessee Steakhouse & Lunchroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennessee Steakhouse & Lunchroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennessee Steakhouse & Lunchroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennessee Steakhouse & Lunchroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Tennessee Steakhouse & Lunchroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennessee Steakhouse & Lunchroom

Bezoekers bekeken ook