Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk

Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk is een Schoonheidssalon gelegen aan Rozenstraat 35 in Steenwijk.

Meer informatie over Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk in Steenwijk

Welkom op de website van Het Voetenkabinet, gevestigd in Steenwijk. Hier kunt u alle diensten bekijken die ik aanbied als medisch pedicure. Ik ben lid van brancheorganisatie ProVoet en werk volgens de branchecode opgesteld door het Hoofdbedrijfschap Ambachten. Ook ben ik ingeschreven in het ProCERT KwaliteitsRegister voor Pedicures, wat betekent dat u mogelijk een vergoeding kunt krijgen van uw zorgverzekeraar als u reuma- of diabetespatiënt bent. Ik behandel alle voetproblemen binnen mijn vakgebied, inclusief diabetische en reumatische voeten. Als u doorverwezen bent door uw podotherapeut kunt u ook bij mij terecht. Momenteel neem ik geen nieuwe klanten aan, tenzij u bent doorverwezen door uw podotherapeut. Als medisch pedicure heb ik kennis en ervaring met risicovoeten en anti-druk technieken, nagelreparaties, nagelprotheses, schoenadvies en algemeen behandeladvies. Ik ben Liane Corporaal, gediplomeerd medisch pedicure, en ik werk met veel plezier in mijn praktijk aan de Rozenstraat. Mijn praktijk is toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Als u problemen heeft met uw voeten of vragen hierover, aarzel dan niet om contact op te nemen. Voorkomen is beter dan genezen, dus laat uw voeten niet onbehandeld! U kunt mij bereiken via de contactgegevens op deze website. Graag tot ziens in mijn praktijk!

Wil je weten wat Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Voetenkabinet Medisch Pedicure Praktijk

Bezoekers bekeken ook