Mind your Feet

Mind your Feet is een Schoonheidssalon gelegen aan Schoutambt 16 in Steenwijk.

Meer informatie over Mind your Feet in Steenwijk

Mind your feet is de pedicurepraktijk van Christel Ephraim in Giethoorn. Ze biedt doelgerichte en klantvriendelijke voetverzorging aan. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Christel is een medisch pedicure en heeft naast de basisopleiding ook een studie 'medisch pedicure' afgerond. Hierdoor is ze bevoegd om risicovoeten te behandelen en specialistische technieken toe te passen. Naast medische behandelingen biedt ze ook cosmetische voetverzorging aan. Klanten zijn tevreden over de professionele aanpak en goede service van Christel. De openingstijden zijn op afspraak en behandeling in de avonduren of op zaterdagochtend is mogelijk. Contact kan worden opgenomen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Mind your feet is aangesloten bij verschillende organisaties.

Wil je weten wat Mind your Feet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mind your Feet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mind your Feet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mind your Feet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Mind your Feet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mind your Feet

Bezoekers bekeken ook