Beauty that lasts

Beauty that lasts is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwe Gagels 27 in Steenwijk.

Meer informatie over Beauty that lasts in Steenwijk

Beauty That Lasts is een professionele praktijk voor huidverbetering en huidverzorging, waar persoonlijke aandacht en aanpak centraal staan. De praktijk biedt behandelingen aan op verschillende gebieden, zoals gezichtsbehandelingen, nagelverzorging, waxing en bindweefselmassages. De huidspecialiste, Roos, gelooft dat een stralende huid voor iedereen haalbaar is en deelt graag haar vakkennis met haar klanten. Ze werkt met hoogwaardige merken zoals KLAPP, Yonelle, UNG en PUR Minerals, die zorgen voor een betere conditie van de huid. Beauty That Lasts biedt ook giftcards aan, waarmee de ontvanger producten of behandelingen in de salon kan kiezen. Voor meer informatie, afspraken of vragen kan er contact worden opgenomen via het bijgevoegde contactformulier of de verstrekte adresgegevens.

Wil je weten wat Beauty that lasts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty that lasts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty that lasts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty that lasts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Beauty that lasts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty that lasts

Bezoekers bekeken ook