Beauty by Dania

Beauty by Dania is een Schoonheidssalon gelegen aan Johannes Bogermanstraat 1 in Steenwijk.

Meer informatie over Beauty by Dania in Steenwijk

Mijn naam is Dania Westerbeek en ik ben een schoonheidsspecialiste en pedicure. Op maandag en woensdag werk ik in Miranda's Beautysalon in woonzorgcentrum Nijenstede in Steenwijk. De salon is toegankelijk voor iedereen en je kunt snel een afspraak maken voor een behandeling van je handen, voeten en/of gezicht. Op mijn website kun je meer informatie vinden over mij en de prijzen van de schoonheids- en pedicurebehandelingen. Ik hoop je snel te zien! Vergeet ook niet om mijn Facebook-pagina te bezoeken.

Wil je weten wat Beauty by Dania verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Dania of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Dania? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Dania het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Beauty by Dania reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Dania

Bezoekers bekeken ook