Schoonheidssalon Manon

Schoonheidssalon Manon is een Schoonheidssalon gelegen aan Het Ravelijn 8 in Steenwijk.

Meer informatie over Schoonheidssalon Manon in Steenwijk

Salon Manon is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in complete verzorging. Ze hebben een certificering als Skin Professional en bieden ook permanente make-up en wimperextensions aan. Op hun website vertellen ze meer over de salon en de behandelingen die ze aanbieden. Ze zijn een erkende Clephar schoonheidssalon en hebben ook een erkende PMU specialist. Het team bestaat uit Manon, een schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialiste, en Sylvia, een schoonheidsspecialiste die ook gespecialiseerd is in permanente make-up en wimperextensions. De website van Salon Manon is gebouwd met WordPress en het Mesmerize thema.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Manon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Manon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Manon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Manon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Schoonheidssalon Manon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Manon

Bezoekers bekeken ook