Het Lijfbedrijf

Het Lijfbedrijf is een Schoonheidssalon gelegen aan Tramlaan 5 in Steenwijk.

Meer informatie over Het Lijfbedrijf in Steenwijk

De tekst gaat over een praktijk voor huidverbetering die gespecialiseerd is in het behandelen van ontstekingsziekten zoals psoriasis, eczeem, acne en rosacea. De eigenaar van de praktijk, Henrieke, heeft zelf ook psoriasis en begrijpt daardoor goed hoe het is om een huid te hebben die er niet goed uitziet en niet prettig aanvoelt. Ze gelooft dat de darmen een grote rol spelen bij deze aandoeningen en dat een tekort aan voedende nutriënten en ontstekingen in het lichaam voor problemen kunnen zorgen. De behandelingen die Henrieke aanbiedt bestaan uit een voedingsplan, suppletie, thuisverzorging en behandelingen in de salon. Ze pakt het probleem dus vanuit zowel de binnenkant als de buitenkant aan. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen een gratis huidconsult boeken om te horen hoe Henrieke werkt en wat ze kunnen verwachten.

Wil je weten wat Het Lijfbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Lijfbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Lijfbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Lijfbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Het Lijfbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Lijfbedrijf

Bezoekers bekeken ook