Schoonheidssalon De La Montaña

Schoonheidssalon De La Montaña is een Schoonheidssalon gelegen aan Matthijs Kiersstraat 42 in Steenwijk.

Meer informatie over Schoonheidssalon De La Montaña in Steenwijk

Bij Schoonheidssalon De La Montaña, geleid door Heleen van den Berg, wordt er veel nadruk gelegd op persoonlijke verzorging. Heleen neemt de tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen, zodat er een behandeling op maat kan worden samengesteld. Een gezichtsbehandeling is niet alleen goed voor de huid, maar ook een moment van ontspanning en genieten. Dus gun uzelf een goed gevoel en kom langs bij Schoonheidssalon De La Montaña.

Wil je weten wat Schoonheidssalon De La Montaña verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon De La Montaña of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon De La Montaña? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon De La Montaña het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Schoonheidssalon De La Montaña reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon De La Montaña

Bezoekers bekeken ook