Nellie Intercoiffure

Nellie Intercoiffure is een Kapper gelegen aan Gasthuisstraat 19 in Steenwijk.

Meer informatie over Nellie Intercoiffure in Steenwijk

Het team van Nellie Intercoiffure bestaat uit ervaren en creatieve kappers die kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan. Ze behandelen zowel dames, heren als kinderen. Ze gebruiken en verkopen alleen haarverzorgingsproducten van hoogwaardige merken zoals Lanza, Wella, Mediceuticals, Olaplex en Tigi. Je kunt online een knipbehandeling boeken, maar voor andere behandelingen zoals kleuren moet je even bellen naar de salon. Nellie Intercoiffure wordt goed beoordeeld op Google en Facebook. Ze zijn geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en op zondag en maandag zijn ze gesloten. Ze bieden ook een BBL-opleiding aan voor mensen die een kappersopleiding volgen en ervaring willen opdoen in een leuke kapsalon. Het team bestaat uit ervaren professionals die zorgen voor begeleiding en een aangename werksfeer. Je kunt contact met hen opnemen via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Nellie Intercoiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nellie Intercoiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nellie Intercoiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nellie Intercoiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Nellie Intercoiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nellie Intercoiffure

Bezoekers bekeken ook