Kapsalon Jenneke Smid

Kapsalon Jenneke Smid is een Kapper gelegen aan Markt 70 in Steenwijk.

Meer informatie over Kapsalon Jenneke Smid in Steenwijk

In deze tekst wordt informatie gegeven over de diensten die Kapsalon Jenneke Smid aanbiedt. Ze bieden onder andere kleuren en highlights, knippen en stylen, en permanente behandelingen aan. De kapsters in de salon zijn goed opgeleid en kunnen haar verven en kleuren met een goed resultaat. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het knippen en stylen van haar, waarbij ze rekening houden met de haartrends van 2018. Een permanent kan volume en dikheid aan het haar toevoegen. De kapsalon heeft een trendy uitstraling en je kunt er wachten op je beurt op het gezellige terras naast de salon. Het team bestaat uit professionele hairstylisten die regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen. De prijzen voor de verschillende behandelingen worden ook vermeld. De contactgegevens en openingstijden van de salon worden ook gegeven.

Wil je weten wat Kapsalon Jenneke Smid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Jenneke Smid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Jenneke Smid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Jenneke Smid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kapsalon Jenneke Smid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Jenneke Smid

Bezoekers bekeken ook