Kapsalon Estrendy Steenwijk

Kapsalon Estrendy Steenwijk is een Kapper gelegen aan De Buitengracht 76 in Steenwijk.

Meer informatie over Kapsalon Estrendy Steenwijk in Steenwijk

Bij kapsalon Es-Trendy in Steenwijk kunt u terecht voor de laatste haarmode en verschillende behandelingen, zoals knippen, föhnen, kleurspoeling en permanenten. De salon is gespecialiseerd in haarkleuring en gebruikt hiervoor premium producten van merken zoals Schwarzkopf Professional, Redken en Olaplex. Naast het verzorgen van uw haar, geeft de topstyliste ook tips en productadvies zodat u uw kapsel gemakkelijk zelf kunt onderhouden. U kunt een afspraak maken voor een behandeling en de service van de salon ervaren. Het is aan te raden om tijdig te bellen om teleurstellingen te voorkomen. De salon is gevestigd aan De Buitengracht 76 in Steenwijk.

Wil je weten wat Kapsalon Estrendy Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Estrendy Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Estrendy Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Estrendy Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kapsalon Estrendy Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Estrendy Steenwijk

Bezoekers bekeken ook