Kapsalon Fancy Hair

Kapsalon Fancy Hair is een Kapper gelegen aan Gasthuisstraat 53 in Steenwijk.

Meer informatie over Kapsalon Fancy Hair in Steenwijk

Bij Fancy Hair in Steenwijk kunt u terecht voor een nieuwe look, het opfrissen van uw huidige kapsel, het vinden van de juiste haarproducten en het verwennen van uw haar. De eigenaar van Fancy Hair, Marianne Schaap, heeft al 20 jaar ervaring in het vak en heeft ook een salon in Almere. Sinds januari 2016 is er ook een vestiging in Steenwijk. Bij Fancy Hair krijgt u persoonlijke aandacht en een professionele behandeling. Marianne Schaap blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kwaliteit door trainingen te geven en examens af te nemen. Neem contact op met Fancy Hair via telefoonnummer 06-44346886.

Wil je weten wat Kapsalon Fancy Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Fancy Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Fancy Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Fancy Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kapsalon Fancy Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Fancy Hair

Bezoekers bekeken ook