Alicia's Haarmode

Alicia's Haarmode is een Kapper gelegen aan Kerkstraat 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Alicia's Haarmode in Steenwijk

Bij Alicia's Haarmode kunnen klanten online afspraken maken voor verschillende behandelingen, zoals knippen, combinatiebehandelingen, stylen en omvormingen. Het salon biedt ook kleurbehandelingen aan, zoals highlights en balayage, maar deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt. Dit geeft hen de mogelijkheid om samen met de klant te overleggen en voldoende tijd in te plannen voor het beste resultaat. Als klanten twijfelen over welke afspraak ze moeten maken, kunnen ze bellen naar het salon. Het salon vraagt klanten met keelpijn, verkoudheid of andere klachten om thuis te blijven en een afspraak op een andere dag te maken. Het team van Alicia's Haarmode bedankt de klanten voor hun begrip en hoopt hen snel weer te zien.

Wil je weten wat Alicia's Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alicia's Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alicia's Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alicia's Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Alicia's Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alicia’s Haarmode

Bezoekers bekeken ook