Kindcentrum Willem Alexander

Kindcentrum Willem Alexander is een Basisschool gelegen aan Admiraal de Ruyterstraat 6 in Steenwijk.

Meer informatie over Kindcentrum Willem Alexander in Steenwijk

Kindcentrum Willem-Alexander in Steenwijk biedt christelijk basisonderwijs en peuteropvang onder één dak. Ze verwelkomen kinderen van 2 tot 13 jaar, ongeacht hun achtergrond, cultuur of religie. Op de peuteropvang worden kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool en leren ze om van huis te zijn en te spelen met nieuwe vriendjes. Op het basisonderwijs leren kinderen in hun eigen tempo en niveau, waarbij ze extra uitdaging krijgen als ze de school te makkelijk vinden en extra aandacht als ze moeilijkheden ondervinden. Het kindcentrum heeft ook aandacht voor talentontwikkeling, onderling respect, lezen en schrijven, een gezonde leefstijl en werkt met VVE-methodes. Ze hebben verschillende vakantieperioden en ouders worden aangemoedigd om hun kinderen voor te bereiden op de overgang naar het basisonderwijs.

Wil je weten wat Kindcentrum Willem Alexander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindcentrum Willem Alexander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum Willem Alexander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum Willem Alexander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kindcentrum Willem Alexander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindcentrum Willem Alexander

Bezoekers bekeken ook