Kindcentrum Het Kompas

Kindcentrum Het Kompas is een Basisschool gelegen aan Oostwijkstraat 92 in Steenwijk.

Meer informatie over Kindcentrum Het Kompas in Steenwijk

Kindcentrum Het Kompas in Steenwijk biedt christelijk basisonderwijs en kinderopvang onder één dak. Ze hebben voor- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, en ook peuteropvang. Het Kompas is een klein kindcentrum dat hecht belang hecht aan betrokkenheid en elkaar goed kennen. Ze richten zich op ouders die willen dat hun kinderen op basis van bijbelse inzichten worden opgevoed en opgeleid. Kindcentrum Het Kompas biedt onderwijs op maat aan, waarbij kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Er zijn vele redenen om voor Kindcentrum Het Kompas te kiezen, zoals een uitdagende leer- en ontwikkelomgeving, ruime opvangtijden, opvang en onderwijs die hand in hand gaan, aandacht voor het evangelie, aandacht voor rentmeesterschap, en dat ieder kind meer dan welkom is. Ze hebben ook een handige rekentool om het netto maandbedrag te berekenen en ze hebben registratienummers voor al hun kindcentra. Daarnaast hebben ze vakantieperioden en kun je contact met ze opnemen voor interesse in kinderopvang of basisonderwijs.

Wil je weten wat Kindcentrum Het Kompas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindcentrum Het Kompas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum Het Kompas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum Het Kompas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kindcentrum Het Kompas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindcentrum Het Kompas

Bezoekers bekeken ook