Kindcentrum Bernhard

Kindcentrum Bernhard is een Basisschool gelegen aan Wilhelminastraat 47 in Steenwijk.

Meer informatie over Kindcentrum Bernhard in Steenwijk

Kindcentrum Bernhard in Steenwijk biedt christelijk basisonderwijs en kinderopvang onder één dak. Het kindcentrum werkt met drie leeftijdsgroepen (0-3 jaar, 3-8 jaar en 8-13 jaar) om een doorgaande leerlijn te creëren. Kinderen worden gestimuleerd om zelf te onderzoeken en te ontdekken, wat bijdraagt aan hun ontwikkeling. Kindcentrum Bernhard biedt kinderopvang van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang van 4 tot 13 jaar. Het kindcentrum werkt met VVE-methodes en zorgt voor een soepele overgang naar het basisonderwijs. Er zijn veelgestelde vragen beschikbaar op de website, evenals informatie over tarieven en locaties. Het kindcentrum benadrukt het belang van een goede voorbereiding op de basisschool en biedt ook speciaal onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Het kindcentrum is altijd in ontwikkeling en houdt de ouders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Kindcentrum Bernhard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindcentrum Bernhard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum Bernhard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum Bernhard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kindcentrum Bernhard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindcentrum Bernhard

Bezoekers bekeken ook