Kindcentrum Johan Friso

Kindcentrum Johan Friso is een Basisschool gelegen aan Schaepmanstraat 5 in Steenwijk.

Meer informatie over Kindcentrum Johan Friso in Steenwijk

Kindcentrum Johan Friso in Steenwijk biedt christelijk basisonderwijs en kinderopvang onder één dak. Ze geloven dat ieder kind even knap en waardevol is en laten zich inspireren door de principes van Meervoudige Intelligentie. Op het kindcentrum is er professionele kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuteropvang van 2-4 jaar en buitenschoolse opvang van 4-13 jaar. Ze streven naar een uitdagende leeromgeving en werken samen met ouders. Daarnaast hebben ze ruime opvangtijden en werken ze met een Plusgroep. Voor vragen kun je terecht bij de leveringsvoorwaarden of contact opnemen met het kindcentrum.

Wil je weten wat Kindcentrum Johan Friso verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindcentrum Johan Friso of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum Johan Friso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum Johan Friso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kindcentrum Johan Friso reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindcentrum Johan Friso

Bezoekers bekeken ook