Kermis en Circusmuseum

Kermis en Circusmuseum is een Museum gelegen aan Onnastraat 3 in Steenwijk.

Meer informatie over Kermis en Circusmuseum in Steenwijk

Het Kermis en Circus Museum in Steenwijk is momenteel gesloten, zonder specifieke openingsdata vermeld. De entreeprijzen zijn gratis voor houders van een Museumkaart en kinderen tot 4 jaar (onder begeleiding), €3,00 voor houders van een CJP-pas en kinderen van 4 tot 12 jaar (onder begeleiding), en €5,00 voor volwassenen. Het museum biedt ook toeristische ritjes met een museumtreintje en educatie voor basisschoolleerlingen, in overleg met de opdrachtgever. Roken, huisdieren en het nuttigen van meegebracht eten en drinken zijn niet toegestaan in het museum. Het museum is gevestigd op het adres Onnastraat 3-7 in Steenwijk en is bereikbaar via telefoonnummer 0521-518687 en e-mailadres info@kermisencircusmuseum.nl.

Wil je weten wat Kermis en Circusmuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kermis en Circusmuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kermis en Circusmuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kermis en Circusmuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kermis en Circusmuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kermis en Circusmuseum

Bezoekers bekeken ook