Hildo Krop Museum

Hildo Krop Museum is een Museum gelegen aan Gasthuislaan 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Hildo Krop Museum in Steenwijk

Het Hildo Krop Museum beheert de collectie van de veelzijdige kunstenaar Hildo Krop, die bekend staat om zijn beeldhouwwerk, monumenten, gedenktekens, toneelmaskers en vrije werk. Krop werd geboren in Steenwijk en koos na zijn opleiding voor het kunstenaarschap. Hij werkte veertig jaar voor de gemeente Amsterdam en kreeg uiteindelijk de eretitel van Stadsbeeldhouwer van Amsterdam. Zijn werken zijn te vinden in de stadsuitbreidingswijken van Amsterdam, op bruggen en in parken. Het Hildo Krop Museum bevindt zich op een historische locatie in Steenwijk en heeft als doel om jaarlijks een facet van Krops veelzijdigheid uit te lichten. Door lid te worden van de vriendenorganisatie van de Hildo Krop Collectie kan men bijdragen aan het behoud van dit cultureel erfgoed. Het museum is te bezoeken om het prachtige werk van Krop in levende lijve te bewonderen.

Wil je weten wat Hildo Krop Museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hildo Krop Museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hildo Krop Museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hildo Krop Museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Hildo Krop Museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hildo Krop Museum

Bezoekers bekeken ook