Eurorepar Car Service Auto Palace

Eurorepar Car Service Auto Palace is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dolderweg 48 in Steenwijk.

Meer informatie over Eurorepar Car Service Auto Palace in Steenwijk

Als klant van Broekhuis kunt u rekenen op kwaliteit en specialistische vakkennis, aangezien zij officiële dealer zijn van 16 automerken en 6 bedrijfswagenmerken. Ze investeren in de toekomst om u ook morgen onbezorgde mobiliteit te bieden met vakkundig onderhoud en persoonlijke service. Bij Broekhuis beloven ze transparantie in de werkplaats en voeren ze officieel merkonderhoud en reparaties alleen uit wanneer dit echt nodig is. Ze geven altijd eerlijk advies en maken duidelijke afspraken. Bij duurdere reparaties bieden ze soms de optie om universele of gebruikte onderdelen te gebruiken. In iedere Broekhuis werkplaats kunt u rekenen op vakkundige, snelle en trefzekere service dankzij de merk-specialistisch opgeleide technici en specialistische apparatuur. Ze kunnen onderhoud en reparatie bieden volgens fabrieksvoorschriften voor 16 automerken en 6 bedrijfswagenmerken. Ze bieden ook de jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK) aan, evenals andere periodieke checks om de conditie van uw auto te controleren en onderhouden. Daarnaast hebben ze een Broekhuis Airco Service en een mobiliteitsservice waarbij u kunt rekenen op pechhulp als u jaarlijks onderhoud laat uitvoeren. Voor een vast bedrag kunt u kiezen voor de Broekhuis Jaarbeurt, inclusief een volledige onderhoudsbeurt, APK en de Plus Pas voor pechhulp, kortingen.

Wil je weten wat Eurorepar Car Service Auto Palace verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eurorepar Car Service Auto Palace of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eurorepar Car Service Auto Palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eurorepar Car Service Auto Palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Eurorepar Car Service Auto Palace reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eurorepar Car Service Auto Palace

Bezoekers bekeken ook