Martin's Garage - Bosch Car Service

Martin's Garage - Bosch Car Service is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dolderweg 36, Lange Baan 6 in Steenwijk.

Meer informatie over Martin's Garage - Bosch Car Service in Steenwijk

Bij Bosch Car Service Martin's Garage kunt u terecht voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Het bijzondere aan deze garage is dat u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie behoudt, ongeacht waar u de auto heeft gekocht. Ze werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en gebruiken originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft. Daarnaast bieden ze service van hoge kwaliteit voor alle auto's van alle merken. De garage staat bekend om de kwaliteit die u van Bosch gewend bent en waarborgt deze kwaliteit door het volgen van verplichte technische trainingen voor de monteurs en periodieke kwaliteitsaudits. Ze zijn lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. De monteurs volgen jaarlijks technische trainingen van Bosch en kunnen altijd rekenen op de support van Bosch bij het vinden en oplossen van defecten aan uw auto. Bij Bosch Car Service Martin's Garage werken ze met onderdelen, apparatuur en software van Bosch, waardoor u dezelfde kwaliteit kunt verwachten als bij Bosch zelf. Tot slot hebben ze regelmatig leuke acties, zoals een exclusieve terugbetalingsactie op Michelin banden.

Wil je weten wat Martin's Garage - Bosch Car Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martin's Garage - Bosch Car Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martin's Garage - Bosch Car Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martin's Garage - Bosch Car Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Martin's Garage - Bosch Car Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martin’s Garage – Bosch Car Service

Bezoekers bekeken ook