BWS Bedrijfsauto's

BWS Bedrijfsauto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dolderweg 2 in Steenwijk.

Meer informatie over BWS Bedrijfsauto's in Steenwijk

BWS Bedrijfsauto’s Steenwijk is een onderdeel van Bloemhof & Pleiter Auto’s en is gespecialiseerd in de handel van lichte bedrijfsauto’s. In 2017 hebben ze besloten om de handel in personenauto’s en bedrijfsauto’s te splitsen, waarbij de personenauto’s verkocht worden in Rouveen en de bedrijfsauto’s in Steenwijk. Ze geloven dat deze scheiding ervoor zorgt dat beide disciplines beter tot hun recht komen. BWS Bedrijfsauto’s Steenwijk hanteert vaste prijzen, die inclusief een technische controle en een nieuwe APK zijn bij aflevering. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 0521- 51 41 41 of per e-mail naar info@bwsbedrijfsautos.nl.

Wil je weten wat BWS Bedrijfsauto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BWS Bedrijfsauto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BWS Bedrijfsauto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BWS Bedrijfsauto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar BWS Bedrijfsauto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BWS Bedrijfsauto’s

Bezoekers bekeken ook