Victor Classics

Victor Classics is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dolderweg 1a in Steenwijk.

Meer informatie over Victor Classics in Steenwijk

Bij ons kunt u terecht voor een selectie van oudere auto's die het pure rijden vertegenwoordigen. Denk aan de Volvo 142 de luxe, Renault 4 GTL uit 1983 met 1108cc, Volvo 740 Turbo Overdrive Estate, Renault R4 GTL uit 1988 in het wit met 44pk, en de Volvo 144S de Luxe uit 1974 met Overdrive. Het rijden in een oudere auto is een ervaring op zich; het geluid van de motor, de speciale geur van benzine, olie, leer en vinyl. Het instappen en rijden geeft een unieke sensatie aan de zintuigen. Het rustgevende gevoel van onthaasting en het bewuster waarnemen van de omgeving maken het rijden in deze auto's zo bijzonder. Wij streven ernaar om goede auto's van liefhebbers aan te bieden aan nieuwe liefhebbers, zodat zij ook kunnen genieten van het bezit en gebruik van een unieke auto. U bent bij ons van harte welkom!

Wil je weten wat Victor Classics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Victor Classics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Victor Classics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victor Classics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Victor Classics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Victor Classics

Bezoekers bekeken ook