Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis

Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Koematen 30 in Steenwijk.

Meer informatie over Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis in Steenwijk

Bij Autobedrijf Lenis kun je terecht voor onderhoud en reparaties aan je auto, APK-keuring, erkende airco service en banden. Ze werken aan alle merken en hebben ook occasions te koop. Ze voeren efficiënt onderhoudsbeurten en reparaties uit en informeren je tijdig over eventuele problemen. Ze raden aan om na een jaar of 15.000 kilometer een kleine beurt te laten doen en na 2 jaar of 30.000 kilometer een grote beurt. Ook voor variabele onderhoudsbeurten en long life service kun je bij hen terecht. Ze bieden ook remcontroles aan, omdat regelmatige controle de veiligheid bevordert en kosten kan besparen. Ze raden aan om de accu elke 4 jaar te vervangen en jaarlijks een accutest te doen om de conditie en startcapaciteit te controleren. Je kunt contact met hen opnemen voor vragen of het maken van een afspraak. Ze zijn gevestigd in Steenwijk en hebben openingstijden waarin ze tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten zijn.

Wil je weten wat Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Lenis / Autovakmeester Lenis

Bezoekers bekeken ook