Autobedrijf Burgmeijer

Autobedrijf Burgmeijer is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Berkenbroek 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Autobedrijf Burgmeijer in Steenwijk

Autobedrijf Burgmeijer biedt snelle afspraken aan voor onderhoud en reparatie van auto's. Ze beloven beter brandstofverbruik, minder slijtage en meer comfort. Daarnaast vermelden ze dat ze APK-keuringen uitvoeren, maar er wordt niet aangegeven wanneer dit moet gebeuren. Het belangrijkste onderdeel van de auto wordt niet specifiek genoemd. Autobedrijf Burgmeijer heeft verschillende voordelen, maar deze worden niet verder toegelicht. Ze delen hun informatie en worden als "leuk" bevonden op sociale media. Het bedrijf is aangesloten bij Bovag en biedt top service aan. De website is gemaakt met het Customizr thema.

Wil je weten wat Autobedrijf Burgmeijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Burgmeijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Burgmeijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Burgmeijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Autobedrijf Burgmeijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Burgmeijer

Bezoekers bekeken ook