Willemijn Bonheur

Willemijn Bonheur is een Woonwinkel gelegen aan Woldpromenade 20 in Steenwijk.

Meer informatie over Willemijn Bonheur in Steenwijk

Willemijn Bonheur is een stylist met een winkel en meer dan 15 jaar ervaring. Ze heeft een scherp oog en oor voor klantwensen en kan u helpen ontdekken welke stijl echt bij u past. Ze geeft gedegen advies en heeft een stijlvolle winkel. Als interieur decorateur neemt ze u persoonlijk mee op ontdekkingsreis om uw woongeluk te vinden. Ze onderzoekt met u de kracht van details, het contrast in stijlen en het effect van harmonieuze dessins, zodat uw huis echt als van u voelt. Willemijn werkt met sterke merken die elk hun eigen signatuur hebben en u kunt inspireren door ze te combineren.

Wil je weten wat Willemijn Bonheur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Willemijn Bonheur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Willemijn Bonheur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willemijn Bonheur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Willemijn Bonheur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Willemijn Bonheur

Bezoekers bekeken ook