Jeanelle Art & Design

Jeanelle Art & Design is een Woonwinkel gelegen aan Gasthuisstraat 25 in Steenwijk.

Meer informatie over Jeanelle Art & Design in Steenwijk

Jeanelle Art & Design is een bijzondere Galerie-Woonwinkel in Steenwijk. Ze zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur, maar je kunt ook op afspraak langskomen, zelfs in de avond. Ze hebben een steeds wisselende collectie van unieke kunst en design woonitems. Ze hebben onder andere een Esscher schilderij van 2 bij 1 meter voor €495, een glazen leeuw voor €129,95, een kunstwerk genaamd "Go with the Flow" voor €1.495, een houten stoel voor €495 en een Arteluce lamp voor €89,95. De galerie wordt gerund door Jeannette en Elles, twee gepassioneerde kunstenaars. Ze nodigen je uit om langs te komen en de collectie te bewonderen, terwijl je geniet van een kopje koffie of cappuccino.

Wil je weten wat Jeanelle Art & Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeanelle Art & Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeanelle Art & Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeanelle Art & Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Jeanelle Art & Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeanelle Art & Design

Bezoekers bekeken ook