Gezellig Bloemen & Wonen

Gezellig Bloemen & Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Woldpromenade 59 in Steenwijk.

Meer informatie over Gezellig Bloemen & Wonen in Steenwijk

Gezellig Bloemen & Wonen is een sfeervolle woonwinkel in Steenwijk waar je meubels, woonaccessoires, bloemen en planten kunt vinden. Ze zijn een verkooppunt van UrbanSofa en hebben een grote selectie van hun assortiment in de winkel staan. UrbanSofa maakt meubelstukken persoonlijk en produceert met aandacht voor mens en milieu. Hierdoor zijn de meubels tot wel 50% voordeliger. De woonwinkel is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je interieur. Je kunt nu je eigen UrbanSofa droombank configureren en deze wordt rechtstreeks van de fabriek geleverd. Daarnaast biedt de winkel meer dan 150 TapParfums aan. De openingstijden van Gezellig Bloemen & Wonen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Gezellig Bloemen & Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezellig Bloemen & Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezellig Bloemen & Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezellig Bloemen & Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Gezellig Bloemen & Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezellig Bloemen & Wonen

Bezoekers bekeken ook