Vrije Zendingsgemeente Beth-el

Vrije Zendingsgemeente Beth-el is een Kerk gelegen aan Gasthuislaan 109 in Steenwijk.

Meer informatie over Vrije Zendingsgemeente Beth-el in Steenwijk

We zijn een evangelische gemeente in Steenwijk, waarbij Jezus Christus en Zijn evangelie centraal staan. Onze diensten vinden elke zondagochtend plaats en na de dienst is er gelegenheid om koffie of thee te drinken in de kerkzaal. Daarnaast bieden we ook digitale diensten aan via ons YouTube kanaal. Voor de jeugd is er elke zondag zondagsschool en crèche. U kunt ons vinden op Gasthuislaan 109, 8331 MV Steenwijk.

Wil je weten wat Vrije Zendingsgemeente Beth-el verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Zendingsgemeente Beth-el of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Zendingsgemeente Beth-el? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Zendingsgemeente Beth-el het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Vrije Zendingsgemeente Beth-el reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Zendingsgemeente Beth-el

Bezoekers bekeken ook