Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl

Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl is een Kerk gelegen aan Slingerbos 8 in Steenwijk.

Meer informatie over Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl in Steenwijk

De tekst bevat contactinformatie en ANBI-gegevens van de Vrije Zending Gemeente. De gemeente wordt bestuurd door een raad, bestaande uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en ouderlingen. Deze bestuursleden en ouderlingen ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. In 2020 heeft de raad zes keer vergaderd en verantwoording afgelegd over het gevoerde beleid. Vanwege Covid-19 zijn fysieke diensten stilgelegd en zijn digitale diensten gestart via een YouTube-kanaal. Het doel van de gemeente is het gehoorzamen, eren, verheerlijken en aanbidden van God en het verkondigen van het evangelie van Jezus Christus. Er worden zondagse samenkomsten georganiseerd en de voorganger ondersteunt de leden op pastoraal gebied. Daarnaast worden er Bijbelstudies, huiskringen en andere activiteiten georganiseerd. De gemeente heeft twee gebouwen, een kerkgebouw en een kleiner gebouw voor vergaderingen en activiteiten. De grootste kostenpost betreft de vergoeding voor de voorganger en gastsprekers.

Wil je weten wat Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Zendings Gemeente Ossenzijl

Bezoekers bekeken ook