Grote of Sint-Clemenskerk

Grote of Sint-Clemenskerk is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 16 in Steenwijk.

Meer informatie over Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk

De Grote Kerk in Steenwijk is een indrukwekkende locatie voor allerlei evenementen, van muziekuitvoeringen tot trouwceremonies en beurzen. Zelfs zakelijke evenementen kunnen hier plaatsvinden. Onlangs is de kerk gerenoveerd, waarbij onder andere het orgel is gerestaureerd. Er staan ook diverse concerten gepland, zoals het concert "Sounds of Life" door het Zwols Vocaal Ensemble op 11 november en het intieme Mahler 5 concert op 25 november 2023. De kerk wordt gezien als een bijzonder monument en er wordt hard gewerkt om de kerk zoveel mogelijk open te stellen voor het publiek. Daarnaast kan men de stichting steunen om bij te dragen aan het behoud van de Grote Kerk. Voor zakelijke activiteiten kan men gebruikmaken van de middeleeuwse entourage van de kerk.

Wil je weten wat Grote of Sint-Clemenskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grote of Sint-Clemenskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grote of Sint-Clemenskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grote of Sint-Clemenskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Grote of Sint-Clemenskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grote of Sint-Clemenskerk

Bezoekers bekeken ook