Stoffeerhuis Steenwijk

Stoffeerhuis Steenwijk is een Stofferingszaak gelegen aan Gasthuisstraat 47 in Steenwijk.

Meer informatie over Stoffeerhuis Steenwijk in Steenwijk

Het Stoffeerhuis' in Steenwijk is een bekende speciaalzaak voor woninginrichting en meubelstoffering. Ze hebben een uitgebreide collectie van meubelstoffen, gordijnstoffen, tapijt, harde vloeren, raamdecoratie en woonaccessoires. Het Stoffeerhuis kan de complete inrichting van uw woning, kantoor of bedrijf verzorgen. Ze hebben ook een eigen woonstyliste die advies kan geven. Dus als u op zoek bent naar een transformatie van uw huis, bedrijf, kantoor of een uniek meubelstuk, dan bent u bij Het Stoffeerhuis aan het juiste adres. U kunt ook een virtuele rondleiding maken om kennis te maken met hun winkel.

Wil je weten wat Stoffeerhuis Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoffeerhuis Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoffeerhuis Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoffeerhuis Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Stoffeerhuis Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoffeerhuis Steenwijk

Bezoekers bekeken ook