Arends Meubelstoffeerderij

Arends Meubelstoffeerderij is een Stofferingszaak gelegen aan Lange Baan 3 in Steenwijk.

Meer informatie over Arends Meubelstoffeerderij in Steenwijk

Welkom bij Arends Meubelstoffeerderij, een ambachtelijke meubelstoffeerderij in Apeldoorn. Sinds 1998 bieden wij betaalbaar vakmanschap aan. Onze diensten omvatten onder andere meubelstoffering, onderhoud, meubelreparatie en meubelreiniging. Wij werken met verschillende materialen, zoals stof, leer, riet en bies. Arends Meubelstoffeerderij wordt gerund door de derde generatie stoffeerders van de familie Arends en staat bekend om eerlijk vakmanschap. Wij bieden onder andere gratis haal- en brengservice, een gratis offerte, keuze uit 350 stoffen, een snelle service, gratis advies aan huis, een leenmeubel indien gewenst, en meer. Daarnaast hebben wij positieve recensies ontvangen van tevreden klanten die ons vakmanschap, efficiëntie en goede advies benadrukken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat of vraag direct een gratis offerte aan.

Wil je weten wat Arends Meubelstoffeerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arends Meubelstoffeerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arends Meubelstoffeerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arends Meubelstoffeerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Arends Meubelstoffeerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arends Meubelstoffeerderij

Bezoekers bekeken ook