Meubelstofferingsbedrijf Calypso

Meubelstofferingsbedrijf Calypso is een Stofferingszaak gelegen aan Veenderij 20 in Steenwijk.

Meer informatie over Meubelstofferingsbedrijf Calypso in Steenwijk

Calypso is een stoffeerderij die gespecialiseerd is in detailwerk en een sublieme afwerking. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals op maat gemaakt projectmeubilair, herstoffering voor particulieren en stoffering voor jachten en schepen. Ze zijn gepassioneerd door stofferen en streven altijd naar perfectie. Ze werken snel en houden rekening met deadlines. Naast stofferen, willen ze samen iets moois creëren. Ze hebben een blog waar ze de nieuwste ontwikkelingen delen en vacatures plaatsen, zoals een vacature voor een 3D tekenaar. Ze werken onder andere samen met heerlijkehuisjes.nl voor kantoorinrichting en benaderen verschillende klanten, zoals architecten, interieurbouwers, jachtbouwers en particulieren. Ze tonen hun werk op hun website en werken met verschillende merken. Ze hebben twee locaties, een in Capelle a/d IJssel en een in Steenwijk.

Wil je weten wat Meubelstofferingsbedrijf Calypso verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstofferingsbedrijf Calypso of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstofferingsbedrijf Calypso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstofferingsbedrijf Calypso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Meubelstofferingsbedrijf Calypso reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstofferingsbedrijf Calypso

Bezoekers bekeken ook