Steevast

Steevast is een Sportschool gelegen aan Burgemeester Goeman Borgesiusstraat 22 in Steenwijk.

Meer informatie over Steevast in Steenwijk

Volleybalvereniging Steevast is de leukste volleybalvereniging in Steenwijk. Ze hebben teams in alle leeftijdsgroepen en niveaus, dus er is voor iedereen een plekje om competitief of recreatief te sporten. Gezelligheid en plezier zijn net zo belangrijk als het volleyballen zelf. De meeste teams trainen op donderdag, met de jongste jeugd die om 17.00 uur begint. Een aantal teams traint ook op maandag. Alle trainingen vinden plaats in De Waterwijck, een prachtige locatie met moderne faciliteiten en voldoende parkeergelegenheid. Als volleybal jouw sport is, kun je 3 keer gratis komen trainen. Daarnaast zijn er verschillende nieuwsberichten te vinden, waaronder over de prestaties van het team Brouwer Tuk/Steevast en de nieuwe hoofdsponsor Totaal Installateur Brouwer Tuk. Het seizoen is succesvol afgesloten zonder nederlagen.

Wil je weten wat Steevast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steevast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steevast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steevast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Steevast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steevast

Bezoekers bekeken ook