Musculus Sportinstituut

Musculus Sportinstituut is een Sportschool gelegen aan Middenweg 18 in Steenwijk.

Meer informatie over Musculus Sportinstituut in Steenwijk

Het Sport & Wellnesscentrum Eddy Knol in Steenwijk is geopend volgens de reguliere openingstijden. Ze bieden een speciale aanbieding van 3 maanden sporten voor slechts 95 euro, zonder inschrijfgeld en verplicht lidmaatschap. Het centrum is gelegen aan de Middenweg 18 en is transparant en veilig. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via telefoonnummer 0521 512239 of via e-mail eddy.knol@musculus.nl. Het centrum is geregistreerd tot 2023.

Wil je weten wat Musculus Sportinstituut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Musculus Sportinstituut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Musculus Sportinstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Musculus Sportinstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Musculus Sportinstituut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Musculus Sportinstituut

Bezoekers bekeken ook