Kickboxing Steenwijk

Kickboxing Steenwijk is een Sportschool gelegen aan Koematen 5B in Steenwijk.

Meer informatie over Kickboxing Steenwijk in Steenwijk

Kickboxing Steenwijk is al jarenlang dé plek in Steenwijk en omgeving om op een verantwoorde manier en onder begeleiding van ervaren trainers de sport kickboksen te beoefenen. Ze bieden lessen aan voor iedereen, van jeugd tot beginners en recreanten. Daarnaast zijn er ook trainingen voor gevorderden en wedstrijdvechters, bokszaktrainingen, vrije trainingen, privélessen en persoonsgebonden trainingen. Naast de groepslessen is er ook de mogelijkheid om individueel aan kracht- en conditietraining te doen. Kickboxing Steenwijk heeft een gezellige ontvangstruimte waar je na de training een drankje kunt drinken. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Volg Kickboxing Steenwijk dan op Facebook of kom langs op de sportschool om een keer mee te trainen of te kijken. Kickboxing Steenwijk is een rijkserkend leerbedrijf en is LMA/FOG gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de criteria voor het verkrijgen van een Leraar Martial Arts diploma.

Wil je weten wat Kickboxing Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboxing Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboxing Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kickboxing Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboxing Steenwijk

Bezoekers bekeken ook