Roeivereniging 't Diep

Roeivereniging 't Diep is een Sportclub gelegen aan Hooidijk 2 in Tuk.

Meer informatie over Roeivereniging 't Diep in Tuk

Bij 't Diep kun je terecht voor jeugdroeien, recreatief roeien, wedstrijdroeien en gastroeien. Er zijn verschillende evenementen geweest, zoals de 'Volle maan' tocht in 2023 en de botenpoetsdag die een groot succes was. Ook hebben de basiscursisten in 2023 examen gedaan en zijn ze naar Giethoorn geroeid. Er is ook informatie over roeikleding beschikbaar. Verder is er een kalender met verschillende activiteiten, zoals de Najaars ALV en de Koning Wintertocht. Daarnaast kun je roeien bij 't Diep en is er informatie over de vereniging zelf.

Wil je weten wat Roeivereniging 't Diep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roeivereniging 't Diep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roeivereniging 't Diep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roeivereniging 't Diep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Roeivereniging 't Diep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roeivereniging ’t Diep

Bezoekers bekeken ook