Handboogschuttersvereniging Robin Hood

Handboogschuttersvereniging Robin Hood is een Sportclub gelegen aan Gagelsweg 27 in Steenwijk.

Meer informatie over Handboogschuttersvereniging Robin Hood in Steenwijk

Welkom bij handboogvereniging Robin Hood! Bij onze vereniging komen handboogschutters uit de wijde omgeving naar Steenwijk om hun sport te beoefenen. We hebben een eigen accommodatie met een schiethal van 40 meter en een kantine. Daarnaast kunnen we ook buiten schieten tot 70 meter. De meeste leden schieten minstens één keer per week en doen regelmatig mee aan wedstrijden. Handboogschieten is een sport die door iedereen beoefend kan worden, ook door minder-validen. We hebben ongeveer 60 leden in de leeftijd van 8 tot 70 jaar. Leden die nog geen eigen boog hebben, kunnen er beperkt een huren. Voor beginnende schutters is het aan te raden om eerst met een huurboog te oefenen voordat ze er zelf een kopen. Als je de sfeer wilt ervaren, kun je een mail sturen om langs te komen. Als je lid wilt worden, kun je je aanmelden voor een introductiecursus. Meer informatie hierover vind je op onze website.

Wil je weten wat Handboogschuttersvereniging Robin Hood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handboogschuttersvereniging Robin Hood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handboogschuttersvereniging Robin Hood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handboogschuttersvereniging Robin Hood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Handboogschuttersvereniging Robin Hood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handboogschuttersvereniging Robin Hood

Bezoekers bekeken ook