BE STRONG Gym

BE STRONG Gym is een Sportclub gelegen aan Oostercluft 370 in Steenwijk.

Meer informatie over BE STRONG Gym in Steenwijk

BE STRONG GYM is een sportschool in Emmeloord die zich richt op het helpen van mensen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ze bieden begeleiding en trainingen aan om zowel het lichaam als de geest in balans te brengen. Bij BE STRONG GYM kun je onder professionele begeleiding werken aan je fitnessdoelen met behulp van diverse gewichten. Ze bieden ook small-group training en groepslessen aan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op hun website. Daarnaast organiseren ze regelmatig workshops over verschillende onderwerpen. BE STRONG GYM opent in de zomer van 2023 in Emmeloord.

Wil je weten wat BE STRONG Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BE STRONG Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BE STRONG Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BE STRONG Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar BE STRONG Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BE STRONG Gym

Bezoekers bekeken ook