Praktijk Kinderfysio Steenwijk

Praktijk Kinderfysio Steenwijk is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Schoolweg 19 in Zuidveen.

Meer informatie over Praktijk Kinderfysio Steenwijk in Zuidveen

Praktijk Fysiotherapie is een praktijk met gespecialiseerde fysiotherapeuten die helpen om gezond en vitaal te worden en te blijven. Ze bieden fysiotherapie voor zowel volwassenen als kinderen op verschillende locaties. Het team bestaat uit 5 fysiotherapeuten, 2 kinderfysiotherapeuten en 1 secretaresse. Ze werken samen met verschillende disciplines, zowel intern als extern, zoals huisartsen, specialisten, consultatiebureauartsen, podologen, diëtisten en sportverenigingen. Naast reguliere fysiotherapie bieden ze ook kinderfysiotherapie aan op specifieke locaties. Op 1 januari 2022 vierden ze hun eenjarig bestaan op hun nieuwe locatie in de Veldkei, waar ze erg blij mee zijn. De praktijk heeft drie behandelkamers, een kantoor en er is ruimte voor behandelingen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het secretariaat.

Wil je weten wat Praktijk Kinderfysio Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Kinderfysio Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Kinderfysio Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Kinderfysio Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Praktijk Kinderfysio Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Kinderfysio Steenwijk

Bezoekers bekeken ook