Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk

Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Oostermeentherand 2C in Steenwijk.

Meer informatie over Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk in Steenwijk

Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw is een praktijk voor fysiotherapie, massagetherapie en dry needling. Eugenie Maluw is een ervaren fysiotherapeut die heeft gewerkt in verschillende praktijken en ziekenhuizen. Ze gelooft in het behandelen van het gehele bewegingsapparaat en werkt vanuit een holistische visie. Naast fysiotherapie biedt ze ook coaching aan om bewustwording te bevorderen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te herstellen. Ze begrijpt de effecten van levenservaringen, coping-mechanismen en ziekte-overtuigingen op ons immuunsysteem en zenuwstelsel. Door middel van hands-on therapie en reflectieve dialoog helpt ze de hersenen om bewegingspatronen en pijn te herprogrammeren. Haar holistische benadering richt zich op het herstellen en behouden van algeheel welzijn.

Wil je weten wat Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Oostermeenthe Eugenie Maluw Steenwijk

Bezoekers bekeken ook