Hogewal Fysio- en Manuele Therapie

Hogewal Fysio- en Manuele Therapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Hogewal 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Hogewal Fysio- en Manuele Therapie in Steenwijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Hogewal is een praktijk in Steenwijk die sinds 2007 gevestigd is aan Hogewal 2. De praktijk wordt geleid door Tony Degenkamp en Marieke Woudstra, en er zijn meerdere fysiotherapeuten werkzaam. De praktijk biedt verschillende diensten aan, zoals fysiotherapie, oncologiefysiotherapie, lymfedrainage en oedeemfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, dry needling en revalidatie & training. Ze richten zich op het behandelen van bewegingsproblemen en streven naar de optimale ontwikkeling van het bewegend functioneren bij kinderen. De openingstijden en contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Hogewal Fysio- en Manuele Therapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hogewal Fysio- en Manuele Therapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hogewal Fysio- en Manuele Therapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hogewal Fysio- en Manuele Therapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Hogewal Fysio- en Manuele Therapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hogewal Fysio- en Manuele Therapie

Bezoekers bekeken ook