Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een Fysiotherapeut gelegen aan Kallenkoterallee 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Oefentherapie Cesar in Steenwijk

Oefentherapie Cesar Steenwijk is een praktijk in Steenwijkerland waar u terecht kunt voor oefentherapie Cesar. Deze therapie helpt u bewuster te worden van uw dagelijkse bewegingen en kan klachten verminderen door eenvoudige bewegingen te verbeteren. In het dagelijks leven bukken, tillen, zitten en lopen we allemaal zonder erbij stil te staan, totdat we pijn, stijfheid of beperkingen ervaren. Oefentherapie is een actieve behandelmethode die zich richt op het analyseren van uw hulpvraag, het verkrijgen van inzicht, bewustwording, ontspanning en zelfredzaamheid. Het beste van alles is dat u geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft om gebruik te maken van deze therapie.

Wil je weten wat Oefentherapie Cesar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oefentherapie Cesar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oefentherapie Cesar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oefentherapie Cesar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Oefentherapie Cesar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oefentherapie Cesar

Bezoekers bekeken ook